Bobcat 722 Specifikationer

Bobcat 722 var en Minilastare första byggdes 1976. Kompaktlastare var utformade för att vara extremt lättmanövrerad med en noll svängradie ger dem möjlighet att utföra på platser där större grävmaskiner inte skulle passa. Mångsidigheten av grävaggregat gjorde även denna lilla maskin mycket önskvärt. Oftast ses med en hink, kan Bobcat rymma även skruvar, jordfräsar, brytare pall, cementblandare, kedjegrävare, trattar och en mängd andra verktyg. Den Bobcat namn blev så välkänt att det ofta används för att hänvisa till en minilastare, oavsett den faktiska tillverkaren. Grunderna

Bobcat 722 sprang på bensin och hade en vätskekyld, fyrcylindrig, 30 hk motor tillverkad av Ford. Hjälphydraulik var ett alternativ, och kompaktlastare använde Bob-Tach fästsystem för front-end komponenter.
Vikt och mått

nominell kapacitet var 1,200 pounds. Den tipplast var 2,400 pounds och den allmänna vikt var 4,400 pounds. Pumpkapacitet och extra flöde var 10 liter per minut. Längd var 113.9 inches, bredd var 55,1 inches. Höjd till skoppinnen var 109 inches och räckvidd vid maximal höjd var 19,9 inches. Hjulbasen var 35 inches.
Alternativ

722 tillverkades före utsläppskrav, så det var ingen tier betyg. Turbomotorer var också inte ett alternativ, inte heller var motvikter, dubbla hastigheter eller extra bränsletankar när modellen släpptes först. Under senare år varelse bekvämligheter sattes att rymma operatören inklusive en uppvärmd hytt och radio.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114799.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.