Honda JDM Civic Type R Specifikationer

Honda Civic Type-R FD2 är en högpresterande version av Civic som är tillgänglig för den japanska hemmamarknaden, eller JDM. Civic Type-R FD2 är race-inspirerad och är känd för sina kraftfulla funktioner. Type-R FD2 har varit i produktion sedan 2007. Detta var den första FD2 att släppas som en sedan i motsats till en kombi. Motor

Civic Type-R FD2 presenterade en 1.998 cc, fyrcylindrig, fyrtakts-cykel motor. Denna motor är cylinderloppet har en diameter på 3,4 inches och dess slag kolven är 3,4 inches lång. Kompressionsförhållandet hos denna motor är 11,7-1. Denna motorns ventil tåg är en dubbel överliggande kamaxel som styr fyra ventiler per cylinder. Denna ventil tåg använder Hondas variabla ventiltider och lyft elektronisk styrning eller VTEC, teknik. Denna teknik maximerar både effektivitet och prestanda. Denna motor kan producera maximalt 221 hästkrafter vid drift vid 8000 rpm. Den maximala vridmoment på denna motor är 158,7 foot-pounds vid drift vid 6.100 rpm.
Fjädring, bromsar och däck

Honda Civic Type-R FD2 s framvagn var en MacPherson som var race inspirerade. Den bakre upphängningen av detta fordon var en oberoende dubbla triangellänkar. De främre bromsskivorna i Civic Type-R FD2 ventilerades, medan de bakre bromsarna var solid-state-skivor. De två främre däcken på detta fordon hade ett brett punkt 225 inches och ett bildförhållande på 40. Fronten fälgar av Civic Type-R FD2 hade en diameter av 18 inches. De bakre två däck av detta fordon hade också en stor punkt 225 och ett bildförhållande på 40. Den bakre kanten diameter var också 18 inches.
Mått

Honda Civic Type-R FD2 är 179 inches lång, 70 inches bred och stod 46 inches tall. Hjulbasen på detta fordon var 106 inches bred. Civic Type-R FD2 rensas marken med 5,3 inches. Den tjänstevikt på detta fordon var 2,794 pounds. Tjänstevikten speglar vikten av fordonet med en full tank och alla nödvändiga bränslet och standardutrustning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114740.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.