1992 Mustang GT specifikation

Den 1992 Ford Mustang GT hade två tillgängliga kroppstyper som erbjuds liknande funktioner. Vid introduktionen av kombi version av Mustang GT hade en MSRP av $ 15.243 medan det konvertibla version av GT introducerades på $ 20,199. Med undantag av kroppen stil och några mindre funktioner, var båda versionerna av GT funktionellt mycket lika och använde samma motor, växellåda och fjädring. Effekt

både det konvertibla och kombi modeller av GT använde en bränsle-insprutning, 16 ventiler, 5,0-liters V-8 motor med 225 hästkrafter. Standarden överföringen var en fem-växlad manuell med överväxel, samt en fyra-växlad automatlåda med överväxel, elektronisk styrning och en lock-up momentomvandlare var frivillig. Båda versionerna kom med en differentialbroms och hade en bränsletank med en 15-liters kapacitet.
Kropp och Suspension

1992 GT inkluderade både fram och bak krängningshämmare som standard, förutom servostyrning och aluminiumfälgar. Båda modellerna kom i en två dörrar och inkluderade en spoiler, och gnugga remsorna på de främre och bakre stötfångare. Medan kombi ingår makt speglar som standard, gjorde det konvertibla inte. Men gjorde det innehålla en trunk rack som inte var ett alternativ för kombi-modellen.
Funktioner

1992 GT interiör som en mängd standardfunktioner , inklusive en läderratt och fällbara säten, med svankstöd för föraren. Både förare och passagerare hade en sminkspegel, och handskfacket var upplyst. Elektriska fönsterhissar var standard på det konvertibla modell men var en option på kombi. Farthållare, luftkonditionering och en el-manövrerad förarstol var tillval för båda modellerna.
Säkerhet och Diverse

Front skiva och bak trumbromsar var standardutrustning för båda modellerna av 1992 års Mustang GT. Frontalkrock krockkuddar var också ingår som standardutrustning i båda modellerna, men var makt dörrlås endast standard för konvertibeln. Båda modellerna ingår ett grundläggande radio, men funktioner inklusive extra högtalare, en grafisk equalizer och en kassettbandspelare var tillval på båda modellerna. Varje modell av GT som riklig instrumentering, inklusive en varvräknare, voltmeter, olja tryckmätare och Kylvätsketemperaturmätare. Fönster färgton var också en del av standardpaketet i GT.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114517.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.