Hur att transportera en bil över USA

När du behöver frakta en bil över hela landet och du inte vill köra det själv, är det dags att undersöka alternativ biltransporter. Dina två alternativ är att betala ett företag för att transportera det till dig eller betalar en individ att köra din bil över hela landet. I genomsnitt betalar du ca $ 1000 att ha bilen transporteras från östkusten till västkusten, eller vice versa. Instruktioner
1 Sök på Internet efter välrenommerade biltransporter.

Gör en sökning på nätet för företag biltransporter. Leta efter de som regelbundet transporterar fordon över hela landet.
2

Kolla in respektive bolags hemsida. Gör sedan en grundlig webbsökning för varje företag. Få en känsla av kundtillfredsställelse med bolaget. Leta efter eventuella klagomål kunder har skrivit om företaget.
3 inte transportera din bil om du inte har ett undertecknat avtal med transportföretag.

Kontakta Better Business Bureau. Ta reda på om företagen har några klagomål mot dem. Om något av företagen har låga poäng, över dem från din lista.
4 Var inte rädd för att förhandla om avgiften för att transportera din bil.

Kontakta de tre bästa företagen på din lista. Be om ett anbud för att transportera din bil. Ge leveransdatum. Vara flexibel om när din bil behöver komma fram kan hjälpa till att hålla kostnaderna nere

inte godkänner någon avgift på ditt första telefonsamtal,. Samla citat från minst tre välrenommerade företag först. Kontrollera att alla offerter inkluderar kostnaden för försäkring för resan och kostnaden för att plocka upp och leverera bilen.
5

Jämför offerter. Ring företaget med det lägsta budet igen. Se om det kommer att sänka sin avgift med $ 100 eller $ 200. Var inte rädd för att förhandla.
6

Läs avtalet noga. Se till att du förstår allt i den. Var särskilt uppmärksam på kontraktets språk om bolagets ansvar vid bilen skadas under transporten. Du vill vara säker på att bolagets försäkring kommer att betala för eventuella skador.
7

Ha en mekaniker att undersöka bilen. Innan transport företag plockar upp din bil, få en skriftlig bekräftelse från en bil underhåll professionell intygar att bilen kontrollerades ett par dagar innan du transporterar den. Ge den blå bokförda värdet på bilen, notera eventuella befintliga bucklor eller skador och ta interiör och exteriör fotografier. Denna dokumentation kommer att vara viktigt bör någon skada hända med bilen under transporten.
8

Rengör insidan och bakluckan på bilen. Ta bort alla värdesaker innan transporten företaget plockar upp din bil.
9

försiktigt inspektera din bil omedelbart efter sin ankomst. Kontrollera om det finns skador på bilen under transporten och göra en anmälan om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114470.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.