Holden Cruze Specifikationer

Den australiska uppdelning av General Motors, Holden tillverkar bilar inklusive Cruze. Det representerar en post i den lilla bilmarknaden, med två modeller, CD och CDX, som har fler lyxiga funktioner, som uppvärmda lädersäten för förare och framsätespassagerare. De grundläggande specifikationerna för båda modellerna, som anges i det metriska systemet på grund av deras australiensiska arv, är mycket lika, med samma val av motorer och växellådor. Motor

Holden Cruze erbjuder två motorer, den 1,8-liters, fyrcylindrig bensin och 2,0-liters, fyrcylindrig, common rail turbo diesel. Båda finns i automatisk eller manuell växellåda på CD och CDX-modeller. Deras kapacitet i kubikcentimeter listor vid 1,796 för bensinmotorn och 1991 för diesel. Den automatiska växellådan är sexväxlad medan handboken är fem hastighet. Enligt Bil Råd hemsida, dieselmotorn kan driva Cruze från 0 till 100 kilometer i timmen på 10,4 sekunder.
Fuel Economy

Under det metriska systemet, bränsleekonomi åtgärder i liter per 100 kilometer enligt vad som är rätt "urban /landsvägskörning." Varje modell av Cruze är utrustad med en 60-liters bränsletank. För bensinmotorn med manuell växellåda, är den beräknade bränsleekonomi 7 medan den är 7,5 för identiska motorer med automatisk växellåda. Den diesel blir bättre gas körsträcka, med automatisk ger det 6,8 medan den manuella är 5.7.
Mått

Alla dimensioner Holden Cruze ges i millimeter (mm). Båda modellerna har de exakta dimensionerna, som är 4597 mm lång, 1788 mm bred och 1477 mm hög. Att sätta måtten i perspektiv, är längden ca 15 meter. Den Cruze innehåller inre rum framben av 1,074 mm, inre bakre benutrymme på 863 mm, inre främre axeln rum av 1,391 mm och inre bakre axeln rum 1370. För främre och bakre utrymme, måtten är 999 och 963 mm resp.
Elektronisk stabilitetskontroll

bromssystem Cruze har fyra hjul skivbromsar tillsammans med en elektronisk stabilitetskontroll (ESC), vilket inkluderar låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk bromskraftsfördelning (EBD), elektronisk bromsassistans (EBA) och Traction Control System (TCS).


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114299.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.