Infiniti J30 Specifikationer

The Infinity J30 släpptes i flera olika år under hela 1990-talet. Men som med alla familjen dessa fordon alla delar ett antal gemensamma egenskaper mellan varandra, även om de specifikationer kan variera något beroende på vilka alternativ som väljs och år köpt, dessa bilar är alla ganska lika. Motor

Infinity J30 var en ganska kraftig sedanmodell som kom med en V-6 motor standard. Den främre längsgående motor hade en 87-mm hål och en 83-mm slaglängd, enligt Motor Trend, och en 10,5:1 kompressionsförhållande. Motorn sätter också ut 210 hästkrafter vid 6.400 varv per minut. Dessutom motorn har fyra ventiler per cylinder, vilket ger motorn en jättestor 24 ventiler tillsammans med en överliggande kamaxel.
Fuel Economy

tanke på storleken på motorn och sedan, är smacka Infinity J30: s gas körsträcka rätt mellan en mindre kombi och en pickup. Enligt Internet Auto Guide, var gas körsträcka på en Infinity J30 10.9 liter bränsle per 100 kilometer reste. Fordonet har en 72-liters bränsletank, tillsammans med en multi-point bränsleinsprutning för att göra det mesta av sitt bränsle under körning.
Inredningsdetaljer

Infinity J30 levereras med ett stort utbud av standard interiör funktioner. Precis som ett exempel, enligt Motor Trend, ståtar fordonsratt monterat farthållare, makt antenn, dörrfickor och lagring, extern temperatur digital display, analog klocka, framsätet mugghållare, främre och bakre askfat sätet, förare och passagerare fram krockkuddar och heltäckningsmattor och mattor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114241.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.