Hur du hittar en Auto Titel

Oavsett om du tappat bort din auto titel eller det försvunnit i posten, är det viktigt att få en kopia så snart du inser titeln saknas. Den lagliga ägaren har rätt att begära ett exemplar av en automatisk titel. Genom att ge information om fordon och leverera bevis på din identitet, kan du lämna in den nödvändiga ansökan och utbetalning, vilket gör att du kan ta emot dokumentet. Vissa stater har online-tjänster för att få en dubblett titel, medan andra kräver att du ansöka personligen. Det är viktigt att granska dig statliga riktlinjer. Saker du behöver
Fordonsinformation Arkivfoto identifiering
Application
Fee
Visa fler instruktioner
1

Skaffa fordonets information som krävs när de begär ett bil titel. Detta inkluderar ägarens namn, märke, modell, år och fordonets chassinummer (VIN). VIN ligger på förarens sida av fordonet på instrumentbrädan eller luckan. Det är också på auto s registreringspapper.
2

fylla i ansökan om ett duplikat titel från din utrikesdepartementet av motorfordon. Du kan få ett program genom att besöka DMV personligen eller skriver ut det från en sajt på nätet, om det är tillgängligt.
3

Underteckna ansökan i närvaro av en notarie. Har tillämpa henne notarien sigill och underteckna ansökan samt.
4

Ta ansökan och en kopia av ditt körkort eller fotolegitimation till den lokala DMV. Berätta expediten du behöver en dubblett titel för din bil och leverera henne med handlingarna. Vissa stater, till exempel Texas, kan du fylla i ansökan och posta det.
5

Betala den avgift som krävs för en dubblett titel. Till exempel kräver Connecticut en $ 25 avgift, som av 2010, när de utfärdar ett duplikat titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114231.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.