Hur man installerar en antenn på en 1966 GTO

1966 års Pontiac GTO var utformad för att fungera inte bara som en högpresterande maskin som kan imponerande acceleration, men också som ett pålitligt fordon utrustat med nödvändig utrustning. En del av den ursprungliga utrustningen med på Pontiac GTO var en radio som ligger i mitten av instrumentbrädan. Liksom de flesta radioapparater, behöver enheten en antenn för att fungera korrekt. Du kan installera en antenn på 1966 GTO behålla de ursprungliga egenskaperna hos bilen och se till att du har något att lyssna på under körning. Saker du behöver
Skiftnyckel
Vehicle jack
Jack står
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

Jack upp framsidan av GTO och plats pallbockar under bilen.
2

Ta bort den främre passageraren däck och ställ in den på sidan av din arbetsplats.
3

Avlägsna fender liner bultar säkra fender liner av höger framhjul. Bultarna nås utanför bilen och ligger på olika avstånd längs hela bågen i hjulhuset.
4

Dra fender liner ner tills du kan se antennaggregatet fästet. Monteringen fäste ligger nära toppen av fender, mot passagerarsidan dörren. Ta bort skruvarna antennaggregatet fäste
5

. Placera fästet på sidan av din arbetsplats.
6

Installera antennen utanför bilen, skjuta upp det genom hjulhuset och genom hålet längst upp på stänkskärmen.

7

fast antennen på plats genom att installera fästet antennaggregatet mot antennaggregatet.
8

fast antennen från toppen av fendern genom att placera basgummit antennen och antenn mutter över toppen av antennen. Skjut båda delarna tills de uppfyller trådar sticker ut från undersidan av stänkskärmen. Den gummibotten ska röra toppen av fender. Dra åt muttern.
9

Kör antennen via GTO: s brandvägg. Tråden kommer att sticka ut bakom instrumentbrädan i det inre av bilen. Anslut kabeln på baksidan av radion.
10

Säkra fender liner till fordonet, installerar hjulet, och sänk bilen tillbaka till marken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114162.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.