Hur får man namnet på ägaren av VIN-nummer

Vins ( Vehicle Identification Numbers ) fungerar som unika identifierare för fordon och är märkta under tillverkningsprocessen . Med VIN av ett fordon , kan du utföra en sökning och ta reda på viktig information om märke och modell , registreringar , rapporterade stölder och olyckor , och alla minns . Du kan också ta reda på namnet på ägaren av ett fordon med VIN genom att utföra en snabb sökning på nätet . Instruktioner
1

Besök CARFAX webbplats ( se Resurser ) . Du helt enkelt in i bilens VIN i lämplig ruta och CARFAX , en ledande leverantör av rapporter fordon historia , erbjuder detaljerade rapporter inklusive uppgifter om eventuella olyckor , vattenskada, vägmätare rollback och namnen på de nuvarande och alla tidigare ägare . Som av 2010 , kan du köpa en enda rapport för $ 34,99 .
2

Besök AutoCheck hemsida . Du kan köpa en enda rapport för $ 29.99 eller välja obegränsat rapporter för $ 44,99 . Den AutoCheck webbplats erbjuder några av de mest omfattande fordon historia Rapporter nätet , inklusive information om eventuella rapporterade olyckor i bilens förflutna , namnet på den nuvarande ägaren och alla tidigare ägare av fordonet .
3 < p > Besök Motoverse hemsida . Det finns ingen avgift för att köra en VIN sökning , och , även om du inte kan hitta så mycket information här som på andra platser , kan du få namnet på ägaren av ett fordon .
< Br >
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114158.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.