Hur förstå Däckstorlek för traktorer

Traktor däckstorlekar betecknas med ett standardiserat system för numrering som ger information om däckets bredd och diameter, i vissa fall, det finns också en angivelse av däckets höjd. Att förstå detta system kommer att hjälpa dig att välja rätt däck när det är dags att byta ut de äldre på din traktor. Denna information är lätt att förstå från en studie av den storlek som är märkta på däcksidan. Saker du behöver
traktordäck
Vatten
hosepipe
Visa fler instruktioner
1

Leta koden på däcket. Den numeriska koden på din traktor däck kan skymmas av lera fast vid sidoväggen. Tvätta däcken noggrant för att kunna se siffrorna.
2

Observera däcket koden. På däcksidan, hittar du en serie av siffror separerade av ett snedstreck eller bindestreck. Kontrollera om det finns två eller tre märkesvaror siffror.
3

förstå koden. Alla dimensioner av däcket, i termer av inches, representeras som WD eller H /WD. "W" står för bredden, "D" är fälgdiameter och "H" betecknar den procentuella höjden av däcket. Till exempel, om dina däck visar närvaron av två siffror, betecknar den första siffran däckets bredd och den andra anger fälgdiameter. Om det finns tre siffror på däcksidan, betecknar det första talet höjden av däcket, den andra en bredd och den tredje är fälgens diameter. Om dina däck läser 25/5-15, indikerar det en 25-tums höga däck, som har en 5 tums bredd och passar en 15-tums diameter fälg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114114.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.