5.7 L Motor Specifikationer

En 5.7L motor, mest allmänt erkända för dess användning som ett litet kvarter i Chevrolet och Chrysler fordon, är känd för att vara en hårt arbetande och pålitlig motor. Denna V-8 motorn ger hög effekt och vridmoment, vilket gör det till ett hållbart alternativ för kraftfulla och utmanande arbeten såsom lastning eller dragande. När motorn har gått igenom många iterationer och utvecklingen sedan dess ursprungliga debut, fortsätter det att vara ett populärt motorval. Specifikationer

5,7 liters motorn har en ca 350-kubik-tums förskjutning (CID) med en borrning och slaglängd på 4,00 inches x 3,5 inches. Deplacement är den volym som sveps av ett helt varv av motorns kolvar och bestäms av borrning och slaglängd av motorns cylindrar. Motorn har också en komprimering ranson, vilket motsvarar den volym av motorns förbränningsrum från dess största kapaciteten till dess minsta, av 9,5:1.
Material

Much av motorn är tillverkad av gjutjärn, inklusive cheferna, blocket och vevaxeln. Kolvarna och insugningsröret är tillverkade av gjuten aluminium medan stavarna skulpterad ur metallpulver. Den andra huvudkomponenten, kamaxeln, är tillverkad av stål. Dessa komponenter, när den kombineras med andra motordelar, ge motorn en total vikt av uppskattningsvis 205 kg.
Applications

5.7L motor är vanligast känd för dess användning i General Motors fordon. Den kan också användas i maskiner som arbetar på ett brett spektrum av tillämpningar, inklusive fritidsfordon, generatorer, bevattningssystem, industriella enheter, truckar, oljepumpar, pumpar gas, hårddiskar vind och kompressorer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114048.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.