Hur du monterar ditt License Plate i Toronto

Din registreringsskylt är ett viktigt rättsligt krav för att köra din burk på allmänna vägar . Som sådan är det viktigt att du inte bara har din registreringsskylt , men att du ordentligt monterar den där den kan ses i händelse av att du blir stoppad av polisen . Lyckligtvis inte montera en registreringsskylt i Toronto inte kräva några ytterligare , särskilda åtgärder som skiljer sig från montering av en registreringsskylt någon annanstans i Kanada eller i Förenta staterna . Saker du behöver
License Skruvar plattan
/bultar
skruvmejsel /skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

få rätt registreringsskylten för din bil . När du har plattan , ta reda på om du behöver ha skruvar eller bultar för att sätta den på din bil , och sedan få en skruvmejsel eller en skiftnyckel , beroende på vad du behöver för lämplig hårdvara .
2

Hukar sig på baksidan av din bil . Det bör finnas ett fäste som ställer upp med formen på din registreringsskylt . Sätt plattan på plats med siffrorna vända utåt , och skruva hårdvaran genom lämpliga hål som radas upp med registreringsskylten . Se till att bultar och skruvar är tillräckligt stram för att hålla registreringsskylten ordentligt .
3

Upprepa samma steg i installationen på den främre konsolen i din bil , om du också har en registreringsskylt till fronten. När båda plattorna är monterade , är du redo att köra ut på gatorna .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113934.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.