Yamaha Golf Bil Specifikationer

Oavsett om du spelar golf nonchalant eller professionellt, är en golfbil viktigt att ha för att komma från hål till hål. Utan det, skulle golfare och caddies tvingas bära sina klubbar under kursens gång. Det finns två typer av golfbilar som kan användas (var noga med att kontrollera kurs specifikationer): el och gas. Varje bil har specifikationer som är i enlighet med de regler och föreskrifter i PGA. Motor

Yamaha elektriska golfbilar har ett 48-volts motor. Denna lågmälda motorn är tystare än de vanliga 60-volts motorer andra märken har. Den låga produktionen är viktigt eftersom det hjälper till att upprätthålla golfbanan så mycket som möjligt, oavsett om du spelar professionellt eller nonchalant. Gas vagnar har en encylindrig 60-graders lutning.
Prestanda och hastighet

Yamaha elektriska golf bil har en maximal hastighet på 15 miles per timme framöver och 11.4 miles per timme som går baklänges. Gas vagnar har en maximal hastighet av fem går baklänges. Det är viktigt att gå långsamt så att golfare inte kommer att riskera att såra andra golfare. En effekt samtidigt går 15, 11,4, eller 5 miles per timme är minimal jämfört med att gå 30 till 50 miles per timme som i en vanlig bil.
Mått
< p> Både el och vagnar gas är 94,3 inches lång. Bredd är 47.2 inches och höjden med en sol toppen är 70,4 inches. Utan solen toppen, är det 46,9 inches. Storleken spelar roll eftersom beroende på hur upptagen kursen är, är det absolut nödvändigt att ha mindre skräp. Mer skräp kan betyda fler distraktioner för golfaren, och bidrar inte till ett professionellt utseende på kursen. Addera Allmän information

Två platser är standard för Yamaha golfbilar . Den är inte avsedd att vara en bärare för många golfare eller personer. Elektriska vagnar väger 595 pounds, och vagnar gas vikt 603 pounds.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113887.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.