Hur man fixar en Honda Civic s Radio

Om du nyligen har kopplat ur batteriet för din Honda Civic , kommer du att finna att radion inte längre fungerar korrekt . LCD-displayen kommer att läsa " Code " och radion kommer inte att spela stationer eller CD-skivor . Detta är resultatet av en säkerhetsfunktion installeras som ett anti- stöld -system för radion. För att återställa radion till fungerande skick , kommer du vara tvungen att ange en kod som kommer att fixa radion efter att batteriet har kopplats bort eller radion har avlägsnats . Instruktioner
1

Lokalisera femsiffrig kod som du fått på ett kort av dealern . Om du inte har kortet med radio koden , då du kommer att behöva leta bilens Vehicle Identification Number ( VIN ) --- en 17 - siffrigt nummer som är unikt för varje fordon --- genom att leta efter den plattan som är fäst vid förarsidan instrumentbräda. När du har VIN , ring din lokala Honda återförsäljare för radio -koden .
2

Förvandla din Civic s tändningsnyckeln till " On " läge så att radion visar " Kod ". Tryck på sifferknapparna som motsvarar radion koden på radions förinställda knapp panel .
3

Vrid nyckeln till " Off " läge och sedan tillbaka till läge "ON" för att säkerställa att radion fungerar .
4

Spara radion koden på en säker plats ifall du behöver byta batteri eller koppla bort det igen i framtiden .
< br >
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113861.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.