Subaru Impreza P1 Specifikationer

Den Imperza P1 var en race - inspirerad sedan produceras av det japanska bilföretaget Subaru för 2000 års modell . Subaru tänkt att producera endast 500 Imperza P1S men hamnade bygga 1000 på grund av efterfrågan . Motorspecifikationer

Impreza P1 har en 1.994 - liters , fyrcylindrig , fyrtakts motor och en multipoint bränsleinsprutning . Ventilen Tåget består av en dubbel överliggande kamaxel som har fyra ventiler per cylinder . Den Impreza P1 var tillgänglig som en fem - växlad manuell .
Broms /Fjädring Specifikationer

multilink främre hjulupphängningen på Impreza P1 funktioner spiralfjädrar och krängningshämmare bar . Bilen har en bakåtriktad arm system för fjädring bak som har två länkar och spiralfjädrar och en krängningshämmare . Alla bromsar på Impreza är ventilerade skivor , och bilen har ett låsningsfritt bromssystem .
Prestandaspecifikationer

Impreza P1 klarar av 280 hästkrafter vid 6500 varv per minut ( rpm). Den har ett vridmoment på 253 fot -lbs . vid 4000 rpm. Den Impreza kan gå från 0 till 60 miles per timme ( mph ) på 4.7 sekunder . Den har en effekt- vikt-förhållande på 0,22 hästkrafter per kg och kan nå en toppfart på 156 mph .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113820.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.