2006 C5500 Specifikationer

För dem som letar efter uppseendeväckande effekter av ett särskilt upp-monterad medeltunga lastbilar, är Chevrolet C5500 vägen att gå. Lanserats på marknaden för första gången 2005 av General Motors, är detta ett medium lastbil utrustad med vridmoment, förbättrad passagerarkomfort och en högt rankad framaxel. Den kan användas för bogsering av tunga saker såsom båtar, hästtransporter och andra fritidsaktiviteter utrustning. Bilarna finns även i 4x4-modellen. Denna lastbil kan användas för olika jobb som att vara en dumper med tipp, eller som en bil bärgningsfordon med speciella system bil återhämtning monteras på den. Motor /Effekt

Lastbilarna har en Vortec 8,1-liters, V-8 motor som kan avleda en maximal effekt på 325 hästkrafter vid 4.000 rpm. Denna motor använder Duramax diesel som sitt bränsle. Vridmomentet är betyget 450 foot-pounds vid 2.800 rpm. Vridmomentet på detta fordon förbättrar sin lansering prestanda. De kan också vara försedda med ett elektroniskt gasspjäll som gör det möjligt att optimera gasreglaget progression vilket möjliggör större gasreglaget för långsamma manövrar hastighet parkering. Växellådan i motorn är en Allison 1000, fem-växlad automatlåda med GenIV kontroller som ger en smidigare övergång av växlar.
Models

I 4x4-modellen, den lastbärande kapaciteten ökas genom en massiv £ 1000. genom användning av en 8000-pound framaxeln. Den har också ett avgassystem bromssystem som ger varvtalsreglering utan att behöva använda färdbromsen. Detta är mycket användbart vid bromsning vid körning på mycket branta utförsbackar och det sparar även på bromsslitaget. När det gäller hjul svarvning, har tvåhjulsdrift bred front spår som gör det upp till en 53-graders hjul snitt, vilket ger en mycket snäv svarvning diameter på 38,4 meter. Det finns en stor väg synlighet från detta fordon på 13,8 meter, eftersom det har en slopped huva design och stor vindruta.
Interiör
p Det finns plats för tre personer i lastbilen, vilket tillhandahålls av två personer passagerarsäte som ger mer utrymme i mitten för passageraren. Sitsen kommer i grått tyg eller vinyl och har ett fast ryggstöd. Centret utrymme skapas på grund av frånvaron av mittkonsolen och mugghållare. Det finns också några sätesutförande finns och som är de enda förare och passagerare-skålade säten och även en två-person passagerarstol med vika ner mittkonsolen för förarens arbetsplats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113815.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.