6.2L Mercruiser Specs

Mercruisers är drevet motorer som tillverkas av Mercury Marine. En drevet är också känd som en inombords /utombordsdrev eftersom den kombinerar drag av både invändiga och utvändiga motorer. Mercruisers först övergick till Chicago Boat Show 1961, och de visade sig vara innovativa eftersom de presenterade den första utombordsdrevet som erbjuds mer än 100 hästkrafter. Den 6,2 MPI motorn är en utombordsdrevet produceras av Mercruiser för 2010 års modell. Allmänna specifikationer

Mercruiser 6,2 MPI är en 6,2-liters, V-8 Aquamatic motor. Denna kraftfulla motorn är kapabel att producera 320 hästkrafter. Cylindern borrningen har en diameter på 4 inches, medan kolvslaget har en längd av 3,75 inches. Den motorer kompressionsförhållandet är 9.0 till 1. Bränslesystemet är multipoint injektion, och full gas uppnås mellan 4800 och 5200 varv per minut. Den 6,2 MPI har en 65-amp, 917-watts generator.
Övriga specifikationer

Mercruiser 6,2 MPI funktioner keramik och EDP belagda avgaser armbågar. Denna beläggning skyddar kamaxeln systemet från vardagens slitage. Tändsystemet är en ECM 555, vilket bidrar till en enkel start på antingen varma eller kalla temperaturer. Den tändstift på 6,2 MPI är platina-lutad, vilket gör dem extremt hållbara. Utblåsningsgrenrören är också belagda med samma EDP beläggningen som avgas armbågar. En oljeavtappningssystem ingår standard på 6,2 MPI. Denna motor är termostatstyrd kyls, och det finns också en flytande kylsystem.
Mått och annan information

Mercruiser 6,2 MPI är 32 inches lång, 30 inches bred och 22 inches tall. Den Mercruiser finns i tre modeller, och alla har olika vikt. Bravo One vikter £ 993., Bravo Two väger £ 1010. och Bravo Three väger £ 1019. Vattnet dräneringssystem på denna motor är en trepunkts manuell dränering systemet, och har också löstagbara pluggar. En vatten /bränsle separator levereras som standard, och detta Mercruiser har en California Air betyg Resource Board av tre.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113787.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.