C7 Caterpillar Motorspecifikationer

C7 Caterpillar motor är ett stort industriellt dieselmotor, och en som kan hittas i ett stort antal fordon. Den Caterpillar Företaget är känt för att göra stora industriella motorer och utrustning, från gaffeltruckar till bulldozers. Motorerna driver dessa stora maskiner bör endast arbetat med erfarna professionella mekaniker som vet hur dessa motorer fungerar. Grundläggande specifikationer

grundläggande C7 motorn har en in-line sexcylindrig och fyrtakts dieselmotor. C7 modellen ställer upp som en turboladdad motor, och den officiella kompressionsförhållandet kommer in på en imponerande 16,5:1. Kylsystemet rymmer 3,5 liter, medan smörjolja systemet rymmer 5,5 liter för att se till att allt löper smidigt. Dessa tunga motorer väger över ett halvt ton med svänghjulet, kommer in på 1,295 pounds enligt företagets specifikationer.
Extrautrustning

Vissa modeller av C7 Caterpillar motorn kommit med tillbehör inbyggda, vilket leder till "samma" motor modeller har olika inställningar och utseenden. Gemensamma tillbehör till denna motormodell inkluderar växeldrivna kompressorer, automatiska adaptrar transmission, driver fläkt, bränslepumpar priming och svänghjul. Några av de vanligaste C7 Motor uppställningar kommer att inkludera några av dessa tillbehör, som är en del av orsaken bara experter som utbildats i att upprätthålla C7 Caterpillar motorer ska arbeta med dem.
ACERT

Ibland är en motor tros vara en C7 Caterpillar, men det är faktiskt Advanced Combustion utsläppsminskning Technology (ACERT) modell av samma motor. Motorer som är baserade runt varumärkesskyddade ACERT mönster skryta med att vara miljövänlig, särskilt när det gäller utsläpp lagar och normer. Dessa motorer har utformats speciellt för att möta eventuella nya möjliga normer eller begränsningar för utsläpp från tunga eller off-road fordon, och är EPA-godkänd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113761.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.