Daihatsu Sirion specifikation

Daihatsu Sirion är en femdörrars halvkombi som är den fjärde uppgraderingen i ett område med anor från 1998. En robust, pålitlig och förvånansvärt rymlig bil med en mängd utrustning inuti, är Daihatsu ett ekonomiskt val som erbjuder en mix av prestanda och stil. Fordonet var rekommenderas av What Car i bästa SuperMini kategori av organisationens 2007 utmärkelser. Effekt

Daihatsu har förmågan att nå hastigheter på 99 km /h, för att gå från 0 till 60 mph på 13.9 sekunder och slå vridmoment på 94 nm med en hastighet av 3600 varv per minut. Daihatsu Sirion körs på en 998 cc dubbla överliggande kamaxlar motor med dubbla variabla ventiltider. Denna är utrustad med tre cylindrar vardera besitter fyra ventiler samt borrning och slaglängd är 71 x 84. Tidskrävande bränsle med en hastighet av 56,5 miles per gallon, håller Sirion bränsletank 40 liter. En fem-växlad manuell växellåda överför kraften till framhjulsdrift. Addera Mått

Vila på en hjulbas på 95,7 inches, är kroppen av Sirion 141.7 inches lång, 65,5 inches bred och 61 inches tall. Den främre spåret mäter 57,5 ​​inches, det bakre spåret är 57,7 inches och däcket passar en 14-tums diameter hjul. Den fem-sits kombi har en torrvikt - vikten av fordonet när tömts på all sin olja och gas - från 1962 kg. och en bromsad släpvagnsvikt gräns på £ 1653.
Safety

uppgiften att hejda Daihatsu är ner till ett låsningsfritt bromssystem med elektronisk bromskraftsfördelning distribution. I händelse av en krasch finns krockkuddar monterade framför föraren, passagerare och på sidorna. En motor startspärr förhindrar att kombi stjäls och Trepunktsbälten extra säkerhet på vägen. För dem med små, barnstolar infästningar är på plats i ryggen och bakdörrarna är barnet låst.
Andra funktioner

Inside kombi förarna kan njuta av en radio, komplett med CD-spelare och dubbla monterade högtalare på instrumentbrädan. Automatiska fönster är på plats längst fram och tillbaka om bilen är fortfarande täppt efter användning av luftkonditionering. Bakom ratten driver Sirion är en bris, med servostyrning med tyngden av dina händer. Bilen är också utrustad med funktioner som en eluppvärmd bakruta, fjärr, Elhissar, en rattstång som kan justeras för förarens komfort och en fjärrutlösare för tankluckan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113686.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.