Hur man öppnar en bildörr Underwater

Timing är nyckeln när du försöker öppna en undervattens bildörr. Att välja rätt tidpunkt för att försöka öppna dörren kan vara skillnaden mellan liv och död bör din bil hamnar i en kropp av vatten. Den viktigaste komponenten att tänka på är tryck som orsakas av bilen under vattenytan. När för mycket tryck från vattnet verkar på fordonet, kommer det att bli omöjligt att öppna. De två gånger är det möjligt är innan karossen är helt under vatten, och när fordonets kabinen sätts under vatten, vid vilken punkt trycket utjämnas. Instruktioner
1

Rullade ett bilfönster så fort bilen träffar vattnet, om möjligt. Detta kommer att lindra trycket efter initial kontakt görs, hindrar det från att bygga runt bilen. Som vatten rusar in i kabinen, öppna förardörren och fly till säkerhet.
2

Vänta tålmodigt i kabinen om bilen redan är alltför nedsänkt för att öppna ett fönster eller dörr. Vatten kommer så småningom att börja sippra in i kabinen, vilket är en bra sak för den skull överlevnad.
3

behålla lugnet och ta andetag sparsamt. Din syre finns till storleken på bilens hytt, och det kan ta ett tag för dig att fly.
4

Låt vattnet i kabinen för att stiga till ungefär brösthöjd, så att vattentrycket bygger i fordonet.
5

Öppna bildörren när trycket har byggts tillräckligt. Snabbt flytta ur vägen för fordonet, och simma till säkerhet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113661.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.