Information om 2001 Jeep Wranglers

Finns i tre stilar - SE , Sport och Sahara - 2001 Jeep Wrangler är en off -the - road " bergsget , " enligt Edmunds.com , även om online- granskare noterade mindre entusiastiskt att 2001 års Wrangler har en hård åktur och en sufflett som är svårt att fungera . Motor

2001 Jeep Wrangler SE är standardmodellen . Den har en 2.5L motor med fyra cylindrar och 120 hästkrafter vid 5.400 rpm . SE-modeller har en femväxlad manuell växellåda . Sport och Sahara modellerna har en 4.0L motor med sex cylindrar , som producerar 190 hästkrafter vid 4.600 rpm . En tre - växlad automatlåda är ett tillgängligt alternativ .
Överväganden

Enligt Edmunds.com är Wrangler billigt , erbjuder enkel hantering och kan drivas i ett olika vägförhållanden , men de hittade de mjuka toppar svårt att fungera och beklagade bilens begränsat lagringsutrymme . Wrangler har en lastkapacitet på 800 kg. , En maximal dragkapacitet på 2000 kg. och en 19 - gallon bränsletanken. Standard modeller har en bränsleeffektivitet på ca 16 mpg i staden och 18 mpg på landsväg .
Safety

Insurance Institute for Highway Safety rapporterade att Jeep Wrangler modeller under åren mellan 1997 och 2001 gjorde en A ( acceptabelt) om övergripande konstruktion och återhållsamhet säkerheten under den förskjutna frontal testet . Den Wrangler gjorde en M ( Marginal ) om övergripande huvudskydd under sidokollision test, eftersom fordonet saknar sidokrockkuddar .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113600.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.