2000 Chevrolet Venture specifikation

Chevrolet introducerade Venture 1997 och producerade minivan förrän 2005. Den 2000 Chevrolet Venture minivan kommer i ett antal varianter, som alla sätet så många som sju passagerare. I 2000 års modell året lagt en Warner Bros-tema paket. Det finns emellertid ingen skillnad mellan modellerna när det gäller prestanda specifikationer. Motor och växellåda

Alla 2000 Ventures kommer med en 3,4-liters V-6 motor som ger 185 hästkrafter vid 5.200 varv. Venture genererar 210 foot-pounds av vridmoment vid 4.000 varv. Motorn har en borrning av 92 mm och en slaglängd på 84 mm med en 9,5:1 kompressionsförhållande. Alla Venture modeller levereras med endast en överföring alternativ, en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Skåpbilen är med en framhjulsdriven bil.
Fuel

Chevy Venture får en EPA rating av nio miles till gallon, med både staden och landsvägskörning . Olika versioner av van kommer med olika gastankar. Värdet van levereras med en 20-liters bensintank, basen, plus och modellerna LS kommer med antingen 20 - eller 25-liters gastankar och LT och Warner Bros Edition 25-liters gastankar. Alla modeller tar vanlig blyfri bensin.
Säkerhetsfunktioner

2000 Venture levereras med ett antal säkerhetsfunktioner. Samtliga modeller är utrustade med en fyrhjulsdriven, låsningsfria bromsar. Det finns krockkuddar i passagerardörren och förarsidan samt sidokrockkuddar. Överfallslarm finns i alla utgåvor av van, med undantag för värdet van och LS. Alla skåpbilar komma med barer sidokollision.
Förvaring

Ventures lagring och lastkapacitet varierar beroende på modell. Värdet van, bas, plus och LS har 126,6-kubikfot maximalt lastutrymme. Alla versioner, förutom värdet van, har möjlighet att en större 155.9-kubikfot lastutrymme. LT och Warner Bros upplagan kommer uteslutande i detta större storlek.
Dimensioner

Alla modeller av Chevy Venture är 72 inches bred. Värdet van är 189.6 inches i längd medan basen, plus och LS är alla tillgängliga i denna storlek samt 200,9 inches. LT och Warner Bros upplagan finns endast tillgängliga i större storlek. Venture bas modell är 67,4 inches hög, och basen, plus och LS är alla tillgängliga i denna storlek samt en större höjd 68.1 inches. LT och Warner Bros upplagan finns uteslutande i detta större storlek. De två axelavstånd storlekar är 112 inches och 120 tum. Den mindre storleken är tillgänglig som den enda storlek för värdet van och som ett alternativ för basen, plus och LS-modeller. LT och LS har större hjulbas bara.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113567.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.