Hur man tar bort mitt skräp bil i Marietta, Georgia

Att ha en junked bil sitter i din bakgård är inte en estetiskt tilltalande syn, men att bli av med det kan vara jobbigt. Om du är i Marietta, Georgia, däremot, kan du bli av med din junker enkelt - och du kommer inte att behöva betala en sak för borttagning. I själva verket kommer du förmodligen även få betalt för det. Instruktioner
Cash Junk Car
1

Ring 1-888-Junk-001 eller gå till http://www.cashjunkcar.com/GA/Junk_Car_Marietta.html och fyll i formuläret fordonsinformation . Du måste ge adressen och detaljerna såsom körsträcka, Vehicle Identification Number (VIN), tillståndet i kroppen och modell.
2

Kolla din e-post eller vänta på ett samtal inom några timmar att få en prisuppgift på skräp fordonet. Förvänta dig inte att få för mycket pengar för en junked bil, men du kan bli förvånad, beroende på märke och modell.
3

Samordna en tid med Cash Junk Car personal har din bil plockas upp. Du behöver inte vara hemma under pickup.
Junk bilköpare
4

Ring 678-683-1707 och tala med en anställd vid Atlanta-baserade Junk bilköpare att boka tid. De ger service till platser under större delen av Georgia ..
5

Ge din bil information och vänta på att få en kostnadsfri offert. Det kan ta ett par timmar för dem att köra din information och komma tillbaka till dig. Se till att ha alla dina fordons information till hands när du ringer.
6

Samordna en tid för att få din bil bort från pick-up plats. Junk bilköpare betalar du kontant på plats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113541.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.