85 Monte Carlo SS specifikation

I Monte Carlo var en tvådörrars coupe serie som Chevrolet infördes 1970 och upphörde 2007. Den 1985 Monte Carlo var en del av serien "fjärde generationen, som sträckte sig från 1981 och 1988 och innehöll en uppfräschade kropp design. SS versionen av bilen har olika hjul, en mer aerodynamisk design, unika randig och speciellt fjädringssystem. Kropp och Exteriör

1985 Monte Carlo SS har en dubbel ljuddämpare och avgassystem, en spoiler på bakluckan och en främre ände utformad för bättre aerodynamik. Bilen också sport stål eller aluminium rally fälgar, en typ av bilar hjul race använda för bättre stabilitet och prestanda.
Motor och Powertrain

bakhjulsdriven bil är utrustad med en 5-liters åtta-cylindrig motor med 180 hästkrafter. Typiskt, har bilen en tre-växlad automatlåda, även om vissa har en fyrväxlad växellåda med överväxel, vilket gör att fordonet körs tystare och mer bränslesnåla på motorvägshastigheter.

Fjädring och styrning

bil har ett F41 systemet sport fjädring, en styvare fjädring som gör att kroppen att krama marken mer i varv, vilket förbättrar hantering. Den har 12,7-till-1 variabel utväxling styrning, vilket innebär att bilen svarar mer till föraren vrider ratten. Addera Interiör

Bilen kan ha antingen bänk eller skålade säten och klädsel finns i grått eller rödbrunt duk. Valfria funktioner inkluderar luftkonditionering, en bakruta defogger, AM /FM-stereo med kassettspelare, dubbla bakre högtalare, flyttbara glas tak och fönster makt. Bilen kan också ha makt dörrlås och tonade fönster.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113489.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.