Hur man programmerar en nyckel för en PT Cruiser

För ägare av en Chrysler PT Cruiser, kan fordonet är utrustade med en Sentry Key immobilizer system. Den Sentry knappen hjälper till att minska risken för stöld genom att stänga av motorn om någon försöker starta bilen med fel nyckel. Auktoriserade Sentry tangenterna har en inbyggd transponder chip. Detta chip lagrar en programmerad kod som måste matcha med bilens dator när motorn startas. Instruktioner
1

Gå till en Chrysler återförsäljare eller en hårdvara butik. Lämna över den tomma Sentry Key och ha en företrädare skära nyckeln för att matcha din PT Cruiser övriga två Sentry nycklar.
2

Placera en av de programmerade Sentry nycklarna till din tändning, växlar den till "On "läget, och håll i tre till 15 sekunder. Slå tillbaka nyckeln till "Lock". Ta ut nyckeln ur tändningslåset.
3

Plocka upp din annan programmerad Sentry Key och lägg den i tändningslåset. Vrid nyckeln till "On" läge inom 15 sekunder, sedan vänta tills du hör ett klockspel. Samtidigt kommer fordonets säkerhet ljuset börjar blinka. Vrid nyckeln till "Lock" och ta bort den från tändningen.
4

Plocka upp din tomt Sentry Key., Inom 60 sekunder lägga den i tändningslåset och vrid den till "On" position. Vänta tills fordonet att slå ringklockan, och för säkerheten ljuset slutar blinka. Instrumentpanelen display ljus reagerar då genom att blinka i tre sekunder för att beteckna en lyckad programmering. Förvandla din nyckel till "Off" och ta bort den från tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113426.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.