Hur ta reda arbetskostnader på Måla en traktor

arbetskostnaden för målning är en av de saker som kan variera oerhört med något så litet som trakten är målade i. Låga bollen priserna är mycket vanligt bland målare som använder subpar material . Tyvärr drabbar fortfarande prissättningen av ärliga målare. Tänk på att arbetskostnaderna (oftast laddade timme) är separat från kostnaden för målningen om du laddar med jobbet. Instruktioner
1

Ta reda på vad dina konkurrenter tar betalt för sitt arbete. Den lägsta avgiften är förmodligen bjuda av målare med mycket liten erfarenhet eller som använder dåliga kvalitet material.
2

Lägg upp ditt uppehälle för att räkna ut det minsta du behöver betalas. Kom ihåg att inkludera måltider, gas, arbete, hyra, verktyg och så vidare. Du kommer inte att betala alla dessa saker med ett jobb men de bör hjälpa dig att bestämma hur mycket du behöver för att göra varje månad. Dividera denna summa med antalet timmar du vill arbeta och som kommer att ge dig det belopp du vill ha betalt per timme.
3

Tänk vilken typ av material som du kommer att använda. Om du behöver använda syror för att ta bort den gamla färgen till exempel, kanske du vill justera priset uppåt i samband med olyckor.
4

Ta alla dessa aspekter i beaktande för att avgöra om ditt pris. Inte overprice inte jobbet. En traktor bör nog vara prissatta av jobbet, inte en timme, så du bör lägga arbetskostnaden (din lön per timme multiplicerat med den beräknade mängden timmar) till kostnaden för material för att få priset på jobbet. Om ägaren levererar det material du ska bara priset med arbetsmarknaden, som kommer att vara det minsta du behöver göra för att betala kostnader plus lite extra. Helst bör du falla runt mitten av intervallet av målare i ditt område. Pris för lågt och folk kanske tror att du gör dålig kvalitet arbete, priset för högt och du riskerar inte att få jobb Addera
. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113407.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.