Kan jag göra min Oregon Car Titel och registrering Transfer Online?

När du flyttar till Oregon från en annan stat, kräver Department of Motor Vehicles du registrera din bil och överföring till en Oregon titel inom 30 dagar. Efter denna inledande registrering, måste du förnya licensen taggar vartannat år. Överväganden

Du inte kan registrera din bil eller transfer titel nätet. Allt pappersarbete och avgifter måste tas till en DMV kontor eller skickas per post till den centrala DMV kontoret i Salem, Oregon. Om utskick dina formulär, skall betalning ske med check eller postanvisning, och DMV råder dig att behålla en kopia av dina papper i bilen tills registreringen är klar.
Produkter i Submit

pappersarbete som krävs för att ansöka om en out-of-state title överföring och registrering av fordon omfattar Ansökan om titel och registrering (tillgänglig online), en vägmätare utlämnande, frisättning av intresse av säljaren om titeln är inte i ditt namn och ett Vehicle Identification Number inspektion. Om att flytta till Portland Metro, du också måste passera en Department of Environmental Quality (DEQ) besiktning. Från och med oktober 2010, den
Kostnad

titel avgift för de flesta fordon är $ 77, anmälningsavgiften (bra för två år) är $ 86, registreringsskylten avgiften är $ 12 (om inte få en specialitet platta), VIN inspektionen är $ 7, och DEQ test (om det behövs) är $ 21 . Dessutom, om du registrerar din bil i Multnomah länet, det finns en extra $ 19 avgift.
Tidsplan

Förutsatt alla dina papper är korrekta, bör dina tallrikar anländer inom 10 arbetsdagar och din titel inom fem veckor. Om du tar dina papper till en DMV kontoret, kan du få dina plattor som dagen, men du kommer fortfarande att behöva vänta upp till fem veckor för din titel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113380.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.