Specifikationer för 2005 Yamaha Venom Snöskoter

Yamaha Venom snöskoter är en stig orienterad maskin med en 600 cc inline trecylindriga motorn . Det är i allmänhet ses som en pålitlig , lätt och prisvärt paket maskin . Giftet har god bränsleekonomi och massor av kraft från sin tvåtaktsmotor . Motor

2005 Yamaha Venom har en trecylindrig , inline tvåtaktsmotor . Bränsle levereras via förgasare . Det har en cylindervolym på 593 kubik cm och har en elektrisk startmotor och digital tändning . Giftet har ett bränsle kapacitet på 12 liter .
Transmission

skoter har en kontinuerligt variabel transmission ( CVT ) som innehåller en backväxel . Den primära enheten är via en rem . Addera ditt Fysiska mått

Yamaha Venom väger 515 £ . utan vätskor. Det är 109,4 inches lång , 47,2 inches bred och 50,4 inches hög . Spårvidden är 15 inches och spårets längd är 121 inches . Den sittplatser för snöskoter är en person .
Fjädring och Broms

Den främre hjulupphängningen av Venom har 9 inches av resor och sätts upp som en oberoende bakre arm , medan den bakre upphängningen har 11.5 inches av resor . Snöskoterns bakbroms är en hydraulisk skiva , skidorna är plast och Skag är tillverkad av hårdmetall .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113366.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.