Texas Nyttofordonstrailer Lagar

Nyttofordonstrailer dras bakom en egen bil och bär föremål för enskilt bruk, till exempel terrängfordon, båtar och golfbilar. Också, utility trailers är populära bland kommersiella trädgårdsmästare för användning med verktyg. Texas tillåter nyttofordon på de statliga vägarna när alla regler är uppfyllda. Storlek

Texas statliga lag mandat att maxhöjden för en nyttofordonstrailer för riksväg bruk är 14 meter. Texas kräver att bil och släp tillsammans vara mindre än 65 meter i längd. Den högsta tillåtna enligt statens lag för bredd - både Interstate och nondesignated motorvägar - är 102 inches
Vikt

delstaten Texas baser viktgränser på längden. av nyttofordonstrailern och antalet axlar den har. Nyttofordonstrailer mellan 4 och 8 meter lång med två axlar kan lagligt bära upp till 34.000 brutto kg. Men ju längre släpet och fler axlar den har, ger mer tyngd Texas lag.
Registrering

Registrera en nyttofordonstrailer krävs i Texas tillsammans med överföring av titeln och köpa en tagg. Länet skattemyndigheten ger ansökan om registrering. Dock måste säljaren lämna ett undertecknat titel, notering på baksidan av säljaren (s) och köpare (s) namn. Dessutom är ett köpebrev som krävs i Texas visar mängden av försäljning, datum för försäljningen, nyttofordonstrailern s chassinumret och köparen (s) och säljare (s) information.

Belysning

I Texas, måste ett verktyg släpvagn har lampor, inklusive blinkers, bromsljus och bakljus. Samtliga lampor måste arbeta när släpvagnen är på motorvägen. Dessutom, om släpvagnen väger över 4500 kg., Måste den vara utrustad med elektriska bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113319.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.