Hur man ansöker om ett förlorat titel i Texas

En titel, enligt Dictionary.com är en laglig rätt till innehav av egendom. Det finns många orsaker till att en individ kan behöva ansöka om en förlorad titel, och en av de vanligaste är att kunna ändra ägandet av ett fordon. En annan vanlig orsak att ansöka om en ny titel är när man flyttar från ett land till ett annat. Ansöker om ett förlorat fordon titel i delstaten Texas behöver inte vara en komplicerad process. Instruktioner
1

ladda ner programmet för en bestyrkt kopia av titel från Texas Department of Transportation webbplats. Om du inte har tillgång till Internet, kan du plocka upp ett exemplar av blanketten till närmaste bil titlar och registrering regionkontor.
2

Samla relevant information från din bil. Du behöver ditt chassinumret, även känd som VIN, utöver ditt registreringsnummer och året och göra av ditt fordon. VIN-nummer kan vanligtvis hittas på förarsidan streck, synlig från utsidan av fordonet.
3

fylla i ansökan om en bestyrkt kopia av avdelning använder insamlad information. Fyll i fordonet året, bilmärke, registreringsnummer och VIN. Identifiera den person som kommer att få titeln. Skriv ut och underteckna ansökan och bifoga en kopia av en aktuell fotolegitimation för varje person som undertecknar det.
4

lön för handläggningsavgift och antingen post eller lämna din ansökan till närmaste fordonet titlar och registrering regionala kontor. Kostnaden är $ 2 om skickas med post och $ 5,45 om lämnas in personligen, enligt ansökan. Observera avgifter återbetalas inte och kontanter accepteras inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113309.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.