Hur får man en ny registreringsskylt

Köpa en bil eller SUV kommer att kräva en ny registreringsskylt. Det fordon som du hittat annonseras till försäljning, måste uppfylla säkerhets-och kontrollkrav som är på uppdrag av ditt tillstånd. Vissa stater kräver att bilarna har en främre och bakre registreringsskylt, men alla stater kräver en bakre registreringsskylt och ett korrekt registrerat fordon. Du kan få en generisk registreringsskylt eller taggar fåfänga som visar ditt namn. I Kalifornien, kan bilister har snart möjlighet att köpa en registreringsskylt som speglar ett personligt meddelande. Instruktioner
1

Gå till din statens webbplats för Department of Motor Vehicles (DMV). Till exempel i Kalifornien bör du lokalisera, California Department of Motor Vehicles eller Kalifornien DMV. Den DMV kommer visa information för att erhålla en ny registreringsskylt. Besök dmv.org om du inte hittar den DMV för ditt tillstånd.
2

Hitta information på nätet för att registrera ett fordon i ditt tillstånd. De flesta stater ger instruktioner som gör att du kan registrera ett fordon genom mail eller-person. Granska de föremål som krävs för att registrera ditt fordon, såsom ditt körkort, försäkringsbevis, en kopia av titeln för fordonet och registreringsavgifter.
3

Kolla på nätet för bilprovning och utsläppskrav för ditt tillstånd. Vissa stater kan kräva en inspektion innan utfärda ett nytt fordon registreras eller registreringsskylt. Slutföra registreringen kommer du att få ett statligt utfärdat fordonsregister och en ny registreringsskylt.
4

Besök Department of Motor Vehicles för ditt tillstånd. Skicka in de handlingar som krävs för en ny registreringsskylt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113286.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.