Hur Donera en bil till ett barn

Donera en bil till ett barn eller en annan person som kräver att du följer lagarna i ditt tillstånd för att säkerställa överföringen av fordonet utförs korrekt . En bil kan inte doneras om du fortfarande är skyldig pengar på fordonet eller om det finns några panträtt på bilen för då titeln inte kan överföras . Instruktioner
1

Skapa ett köpebrev för fordonet . Köpebrevet bör innehålla datum , namn på barnet du överför bilen till , ditt namn , märke , bilmodell , körsträcka och VIN på bilen och beloppet säljs för . I detta fall skulle mängden vara noll. Båda parter måste underteckna köpebrevet .
2

Ta köpebrevet till din lokala avdelning av motorfordon . Båda parter bör vara närvarande . Berätta agenten du vilja överföra ägandet av fordonet . Ge köpebrevet samt all annan information som hon ber .
3

betala fastställda avgifter till den nya titeln och att registrera fordonet i barnets namn . Om barnet planerar på att köra fordonet , behöver han både ett giltigt körkort och försäkring . Beroende på kontoret , kan du få den nya titeln på platsen eller den nya titeln kan skickas direkt till barnet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113230.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.