Vad är en Timberjack Porter?

En Timberjack porter är en bit av skogsmaskiner gjord för att transportera virke. Skogsbruk kan förekomma till avlägsna platser, där timret är stort och tungt och förutsättningarna gör tillgång till och transport av virke svårt. Bärare är även känd som skotare. Sektioner

porter innehåller två olika delar. Det finns ett främre område som inrymmer föraren och föraren. Detta har också en kran för att plocka upp och flytta stockar. Den andra delen är den lagringsutrymme för loggarna, det här avsnittet, som ligger på baksidan av porter, liknar en vagga. Kranen finns mellan förarutrymmet och log vaggan. Addera Transport

huvuduppgift porter är att transportera virke från avverkning området till vägen där stockarna kan sedan överföras till ett annat fordon mer lämpade för vägtransporter. Hjulen på timberjack porter är ganska stora och kan enkelt hantera snö och annan svår terräng, så många skogsbilvägar är inte asfalterad, men bara packade smuts.
Load

Belastningen av porter kommer att bero på storleken. Större bärare kan enkelt hantera upp till 20 ton timmer, medan mindre versioner kanske bara kunna bära halva denna vikt på en gång.
Fördelar

Användningen av en porter gör loggning mycket lätt, särskilt i områden som inte har floder och behöver transportera stockarna från vägarna. En porter minskar utrustningen och antalet arbetstagare som behövs för att transportera stockarna, som en porter bara behöver en operatör. En Timberjack porter ökar inte bara produktiviteten, men märket var också utformad för att vara miljövänliga.
Brand

John Deere köpte Timberjack bolaget under 2000. År 2006 var Timberjack varumärke avbrytas, alla tidigare Timberjack produkter nu kallas John Deere. Timberjack bärare kan fortfarande hittas, men bara som begagnade maskiner.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113127.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.