Checklista för förpackningsgrupp en 5th Wheel Trailer

En 5th wheel trailer är ett trevligt sätt att resa över hela landet, medan du njuter av hemmets bekvämligheter. Men packa dessa vagnar tar en hel del arbete, och, om du glömmer något, de är inte lätt att parkera vid en livsmedelsbutik. Skapa en packlista för en 5: e hjul trailer kommer att förhindra oönskade stopp och göra din resa roligare. Vatten

Många 5th wheel trailers har vattenmagasinen under släpvagnen för användning i kök och badrum. Denna vattenbehållaren ska vara full innan du lämnar för din resa.
LP Tankar

matlagning och uppvärmning i 5: e hjul släp kör av gasol. De gastankar är fastspänd på framsidan av vagnen, oftast i sitt eget kontrollområde. Kontrollera att du har en reservtank samt en full tank innan du åker på din resa.
Food
p Det är mycket billigare att köpa din mat i affären än att gå ut för varje måltid på dina resor. Packning mat som du kan fixa lätt kan spara pengar. Beroende på släpet, kan det finnas ett kylskåp för att använda. Annars, packa kylare för att hålla de kylda objekt kallt under dina resor. Lägg is initialt, byta ut den smälta isen för nyis när du stoppar för gas.
Kläder

Packa rätt kläder för resan, inklusive en liten mängd kläder för extrema väder. Du vet aldrig hur vädret kommer att sätta på en resa. Du kan också behöva olika typer av kläder för flera slutar du kommer att göra.
Basic Verktygssats

Vid eventuella mindre mekaniska problem, är det en bra idé att ha ett litet verktyg som ombord på din släpvagn. Den extra vikten för släpvagnen gör dragfordonet arbeta mycket hårdare och kan orsaka vissa problem, särskilt i bergsområden. Addera Kartor /GPS
p Det är viktigt att hålla en uppsättning av kartor eller en GPS (Global Positioning System) enhet med dig på dina resor. Omvägar och andra avslutningar väg tar dig till områden som är av den viktigaste vägen och kan få dig vilse i en hast.
Köksredskap

matlagning och bestick kan vara dyrt att ta upp i en butik. En grundläggande uppsättning kastruller och pannor, vissa gafflar, knivar och skedar och en uppsättning rätter är allt du behöver för att äta som du gör hemma. Om du grillar, packa grillning redskap såsom tänger och en spatel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113123.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.