Mini Cooper Bluetooth Instruktioner

Mini Cooper raden av fordon - Hardtop, Cabriolet, Clubman och John Cooper Works - levereras med en bekvämlighet alternativ som låter dig att integrera Bluetooth och iPod-adapter teknik. Bluetooth gör att du kan kommunicera med andra Bluetooth-enheter utan sladdar. Som ett resultat, integrerar bekvämligheten alternativet hands-free kommunikation och media dela med Minis ljudsystem. Du kan börja njuta av Mini Bluetooth kapacitet snabbt genom att fylla i en parning process, som ansluter bilen till din Bluetooth-aktiverade enheter. Instruktioner
1

sätta på telefonen eller enhet som du ansluter och ställ in Bluetooth på "identifierbar"-läge med hjälp av Bluetooth-inställningsmenyn. Din Mini Cooper kan inte igen enheten om det inte är "synlig".
2

Sätt i nyckeln och vrid tändningen till läge "ON". Vänta tills styrenheten lysdioden att blinka en gång.
3

Tryck "Send /Receive" på regulatorn. Avvakta en ljudsignal och säga "Setup."
4

Säg "Telefon Pairing" när systemet frågar dig vad du vill göra.
5

Säg "Pair "när systemet frågar dig om du vill koppla ihop eller ta bort aktuell telefon. Mini Cooper Systemet söker efter enhet du placeras i "synligt"-läge.
6

Tryck på "Ja"-knappen på telefonen när du uppmanas att acceptera "Mini HF." Tryck på "Ja"-knappen igen för att lägga på telefonen.
7

Ange koden "0000" med hjälp av telefonens knappsats och tryck på "Enter" eller "Acceptera." Ändra eller acceptera "Mini HF" namn. Till exempel kan du byta namn till "Min Mini" för visning under din nästa parning session. Tryck på "Ja" eller "Acceptera" för att slutföra ihopkopplingen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113115.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.