Dragen av Apache TVS

Apache cyklar är en produktlinje av Indien bygger TVS Motor Company, en del av TVS-gruppen. Grundades 1980, är ​​företaget det tredje största tvåhjulingar tillverkare i Indien och anses vara en av de topp 10 tvåhjuling beslutsfattare, internationellt. Den inhemska utbudet av Apache-serien innehåller Apache RTR 180 och Apache RTR F1 160. Den internationella omfattar Apache RTR 160 och Apache 150. Kvalitet

TVS Apache-serien innehåller överlägsen kvalitet cyklar. Företaget har kvalitetssäkring certifieringar såsom ISO 9000, QS 9000 och TS 16949. Bolaget har erhållit den populära utmärkelsen Export Excellence och den prestigefyllda Total-kvalitet-förvaltning utmärkelse-den Deming Prize.
Hastighet

Alla motorcyklar i Apache-serien är utrustade med kraftfulla motorer som utökar rotationer per minut och vridmoment, vilket möjliggör cykling på bra hastigheter. Du kan köra pendlare cykel, Apache 160, med en maximal hastighet 118 kmph, medan high-end Apache RTR 180 har en maximal hastighet på 125 kmph.
Innovative Technology

TVS Apache RTR 160 innehåller nya funktioner som en digital hastighetsmätare för ökad hastighetsövervakning erfarenhet. Hi-tech bike Apache 180 har en aerodynamisk design som leder luft till motorn för att kyla det efficaciously.

Som biker säkerhet är en prioritet för TVS, effektivare blomblad-formade skiv-bromsar för effektiv bromsning och en längre rektangulär svängarm för ökad hjulbas och cykel stabilitet visas som nya funktioner i Apache RTR 160.

senaste Apache RTR 180 har en bredare bakre däck än andra cyklar i den här serien. Den innehåller ABS-låsningsfria-broms teknik som innebär att man använder elektroniska sensorer och förändra hydrauliskt tryck för att förhindra hjulbultar när du tillämpar nödbromsar på halt underlag. Denna in-tur hindrar cykeln från sladdning. RLP eller bakhjulsdrift-lift-off-skydd teknik håller bakhjulet planterade på marken när du bromsar hårt.
Attraktivt utseende

Apache RTR 160 kommer i populära blå och gula nyanser. De elegant utformade Apache cyklar har även vanliga svarta, grå och röda nyanser. Apache RTR 180 är en motorcykel med en kraftfull motor och en exponerad kedjeskyddet som ger det slagkraftiga utseendet på en tävlingscykel.
Användarvänlig

Själv Starta Apache RTR 160 och Apache RTR 180 har båda clip-on handtag för att ändra lägen beroende på användarens bekvämlighet och ett batteri och service indikator. Apache RTR 180 levereras med en digital hastighetsmätare som har en vit bakgrundsbelysning för bekväm visning när du cyklar under natten. De sätesutförande är komfort orienterade Addera Ekonomisk, Miljövänlig

Apache cyklar är bränslesnåla,. Exempelvis ger Apache RTR 160 en bränsleekonomi av 40 -45 kmpl, gör det möjligt för enskilda ägare att spara bränslekostnader. Denna aspekt har också globala fördelar-dessa cyklar är miljövänliga. De sänker biker klimatpåverkan, sparar knappa icke förnyelsebart bränsle och oljeresurser och skydda ekonomin från oljepriset inflationen på grund av över-oljeberoende bränsle. Apache RTR 160 Fi är utrustad med EFI-elektronisk bränsleinsprutning. Detta är en ny teknik, som Naturvårdsverket-EPA har rekommenderas för användning på cykel tillverkarna att möta EPA föreskrivna motorcykel regler för avgasrening.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113044.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.