Hur sänder jag en bil från Anchorage , Alaska , till Houston , Texas ?

Om du har en bil i Anchorage , Alaska , som du behöver för att komma ner till Houston , Texas , kanske du inte vill köra bilen hela vägen ner till Texas - mer än 4.000 miles away . Istället kan du skicka bilen från Alaska till Texas med en bil rederiet . Anchorage har en utskeppningshamn . Det kan sedan skickas till valfri port på den amerikanska västkusten . Därifrån kommer det att lastas på en automatisk leverans lastbil och tagit resten av vägen till Houston . Instruktioner
1

Besök Deere Logo webbplats för att få offerter från flera företag bil sjöfarten som gör Alaska till Texas sjöfarten för bilar .
2

Skriv in ditt ursprung och destinationskoderna zip och din e-postadress under " Lista din bil nu för att börja få anbud . " Klicka på " Get gratis offerter nu " för att komma till citatet posten sidan .
3

Ange i uppgifter om din bil när du behöver bilen levereras och allt annat du vill lägga till , t.ex. om du behöver transportera personliga saker i bilen .
4

Vänta med att ta emot anbud från företag auto sjöfarten . Du kan svara på bud för att ställa några frågor som du kan ha .
5

Välj det vinnande budet att ordna med bilen som skall transporteras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113041.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.