Neon Underbody Lighting förordningar

Underbody belysning har blivit en vurm bland bilentusiaster, särskilt för subcompacts, enligt Sportcompactonly.com. Bilägare bör vara medveten om ett antal belysning regler och krav innan de börjar bygga sina byggsatser. Dessa lagar varierar från ort, så det är viktigt att kontrollera med din lokala jurisdiktion. Färg

Enligt De-luxcycle.com, som har forskat neon belysning föreskrifter för fordons underrede, är färgen på ljuset viktigt. Röda lampor är ogillat, eftersom röda lampor är avsedda att användas av utryckningspersonal och poliser. Även kryphål existerar, såsom en bestämmelse i Texas lag som säger röda lampor måste vara synliga framifrån och mitt i ett fordon, men ofta är det bättre att välja en annan färg än röd.
Laglighet

Underbody belysning är generellt lagligt. Men detta varierar enligt stat, länet och staden. Om staten säger att det är lagligt och ditt län säger att det är lagligt, men din stad säger att det är olagligt inom stadens gränser, då du inte kan ha din neon igång inom stadens gränser. Kontrollera med din motorfordon avdelning och lokala polisen för att vara säker på att din underredet belysning är inom lagen.
Belysningsstilen

Andra problem kan höjas med neonljus på bilens sårbara. Till exempel, om lamporna blinkar, kan de vara olagligt i din jurisdiktion. Dessutom kan det vara lagligt att ha lyset på när du är parkerad, men olagligt att ha dem på under körning. Det kan vara olagligt att ha lampor som ändrar med bas i din radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113032.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.