Hur man registrerar ett fordon i ett företagsnamn i Florida

För att registrera ett fordon i ett företagsnamn i Florida, måste du betala den avgift som krävs som täcker din tag, skatter, registreringsbevis och validering dekal. Du har 10 dagar efter köpet av fordonet eller bli bosatt i staten att registrera det, enligt Florida State lag. Försäkringsbevis, tillsammans med den ursprungliga titeln på fordonet, krävs för registrering. Dessutom måste du betala skatt, titel och tag avgift när du registrerar ett företag fordon. Saker du behöver
Köpebrev
Titel
Försäkringsbevis
Business licens
Identification
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en kopia av köpebrevet för fordonet. Dessutom har den ursprungliga titeln för fordonet finns. Delstaten Florida begär ett köpebrev att lista köparens och säljarens namn, inköpsdatum, pris på fordonet och fordonets beskrivning. Har säljaren listan företagsnamnet som kund på köpebrevet.
2

Få försäkringen krävs vid Florida State lag om fordonet. Den minim beloppet av försäkring du måste fortsätta din bil i Florida är $ 50.000 för skadeståndsansvar egendoms-och personskada skydd för $ 125.000 med $ 250,000 per förekomst enligt Florida Department of Safety och fordon Highway hemsida. Men företagets fordon generellt omfattas av en handelspolitik och har högre ansvarsgränserna, såsom $ 500.000.
3

Hitta Florida State Department of Motor Vehicle kontor som är lokal till ditt företag. Använd länken i avsnittet Resurs. Klicka på det län där företaget är beläget för att hitta den lokala DMV kontoret. Kanske ditt företag är beläget i Calhoun County. Därför går du till Blountstown kontoret för att registrera ditt företag fordon.
4

Ta köpebrevet, försäkringsbevis och ursprungliga titel till DMV kontoret. Dessutom, ta med en kopia av ditt företags verksamhet licens och personnummer. Till exempel använder ett Florida ID-kort eller körkort ad legitimation.
5

Ge expediten med de handlingar och begäran om att registrera ditt företag fordon. Lämna de uppgifter om din bil och tala om för henne att betygsätta det kommersiella. Betala anmälningsavgiften - baserat på fordonets vikt - att registrera fordonet i ditt företags namn

. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112970.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.