Skillnad mellan 325 och 328 BMW

BMW använder ett standardiserat system av siffror och bokstäver för att namnge sina bilar. Vid första anblicken kan det vara svårt att skilja mellan olika versioner av BMW-bilar. Till exempel, BMW 325 och 328 modellerna är väldigt lika, men de skiljer sig i storleken på sina motorer. Modellnamn

BMW namn och nummer sina bilar utifrån storleken på motorn. För att avgöra hur stor varje BMW: s motor, titta på de andra och tredje nummer i bilens namn. Den "25" i BMW 325 innebär att bilen har en motor med 2,5 liter slagvolym, medan "28" i BMW 328 innebär att bilen har en motor med 2,8 liter slagvolym.
Hästkrafter

När en bil har fler liter slagvolym än en annan, har denna bil oftast mer hästkrafter. Således 328 har mer hästkrafter än 325. Den verkliga motorstyrka för fordonen beror på deras årsmodell.
Bränsleinsprutning

bokstaven "i" som vanligen följer siffrorna i BMW-modeller, som i 325i och 328i, innebär att bilens motor använder teknik bränsleinsprutning. Nästan varje BMW använder bränsleinsprutning.
Andra paket

Ibland kan andra bokstäver släpa numret. Till exempel "x" i 325xi eller 328xi innebär att bilen använder fyrhjulsdrift istället för bakhjulsdrift. BMW drivs med diesel använda bokstaven "d" i stället för bokstaven "i". Coupe varianter av 325i och 328i är kända som de 325ci och 328Ci.
Performance paket

Andra versioner av 325 eller 328 kan ha olika kroppstyper paket och prestanda uppgraderingar. Dessa kan vara allt från en dieselmotor till en fabriksmonterad prestanda eller hastighet paketet. Konsultera lämpliga instruktionsboken för att bestämma alla de subtila skillnader.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112844.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.