Hur man registrerar en golfvagn i Surfside Beach

Som av 2009, kan du registrera dig nu din golfvagn med polisen om du är bosatt i Surfside Beach, SC Registrera din golfvagn i Surfside Beach hjälper polisen att hitta den Om fordonet skulle bli stulen. Registreringen är prisvärd, och klistermärken är giltigt i två år. Du måste ha ett giltigt South Carolina körkort innan du kan registrera din golfbil. Saker du behöver
giltigt körkort flygbiljetter State registrering Proof sticker
av försäkring
Pengar
Golfbil
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera Vehicle Identification Number, eller VIN, för din golfbil. VIN-nummer finns ofta under sätet på en golfbil. Om du inte hittar det, kontakta tillverkaren för att ta reda på var din varukorg VIN ligger. Din Försäkringskassan, Department of Motor Vehicles och polisen kommer alla kräver att du har VIN-nummer på din golfvagn.
2

köpa försäkring för din golfbil. Försäkringsbolag som Todd Försäkringskassan i North Myrtle Beach, SC, erbjuder försäkringar för din golfbil. Ditt försäkringsbolag kan ge så lite som den minsta täckning krävs av delstaten South Carolina och ofta erbjuda ännu mer täckning. Addera 3

tillståndsplikt genom att registrera golfbil med den lokala avdelningen av motorfordon. Ta med din South Carolina körkort och försäkringsbevis med dig. Kostnaden för att registrera din golfvagn med DMV är ca $ 5.
4

Ta golfbil tillsammans med din DMV registrering och försäkringsbevis till Surfside Beach Police Department.
5

betala anmälningsavgiften till polisen. Avgiften är ca $ 2. Polisen kommer att få dig fylla i nödvändiga pappersarbetet och fotografera din golfbil för sina register. Det kommer då att placera en registrering dekal på golfbil.
6

Tillbaka till Surfside Beach Police Department när två år har nästan gått att förnya registreringen dekal.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112812.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.