Instruktioner för hur man laddar en gaffeltruck Batteri

När du försöker starta och driva ditt elgaffeltruck, men batterimätaren är låg och gaffeltruck fungerar inte, då du kommer att behöva ladda gaffeltruck batteriet. Gaffeltruck har en stor, högspänningsledningar batteri som driver maskinen. Du måste laddar batteriet för att bibehålla batteriets livslängd. Du ska inte koppla in batteriet till laddaren när du inte använder den, utan ladda batteriet endast när den behöver det. Saker du behöver
Industri batteri laddstationen
Visa fler instruktioner
1

Park trucken bredvid den industriella batteri laddstationen. Stäng av och ta ur nyckeln ur gaffeltruck tändningen.
2

Öppna batteriluckan panelen på gaffeltruck för att exponera batteriet. Dra ur kontakten på sladden från gaffeltruck elmotor, koppla in batteriet.
3

Slå på industriella batteri laddstationen.
4

Läs batterispänning på gaffeltruck batteriet typskylt. Ställ den industriella stationen batteriladdning till denna spänning. Anslut den industriella batteri laddstationen sladd i batteriet på gaffeltruck.
5

Ställ laddaren till automatisk avstängning när batteriet är fulladdat. Om laddaren inte har en automatisk avstängning, så kolla batterimätaren då och då tills det är fullt. Det brukar ta åtta timmar att ladda ett dött gaffeltruck batteri.
6

Dra laddarens kontakt när batteriet mätaren är full på gaffeltruck. Stäng av den industriella batteriet laddstationen.
7

Anslut gaffeltruck motor sladden tillbaka in i batteriet. Stäng batteriet panelen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112683.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.