Så att studera för en Förarens Ed Test

De offentliga skolor erbjuder förarens utbildningsprogram. Dessa program är utformade för att lära tonåringar det rätta sättet att köra. De lär också eleverna de regler och föreskrifter i vägen. När eleverna avslutar sina förare utbildning kurs, kommer de vara skyldiga att ta ett test. Förbi detta test kommer att bidra till att minska de flesta studenter försäkringskostnader när de går att försäkra en bil. Eleverna kommer fortfarande att behöva passera sin tillstånd testet, liksom deras körprov för att få en licens. Saker du behöver
studiehandledning tester
Practice
vän eller förälder
Visa fler instruktioner
1

recension materialet i studiehandledningen. Gå tillbaka genom studiehandledning och uppmärksamma de drivande villkor. Viktigaste pådrivande villkor bör vara djärva inför. Leta efter specifik information som din körskollärare täckt i klassen. Dessa kommer att vara de viktigaste punkterna. Det kommer också att hjälpa om du åter läsa din förarens utbildning manual från pärm till pärm.
2

Använd en online studiehandledning om du inte fick en i klassen. Golocalnet (se resurser) har en online studiehandledning du kan skriva ut. Se till att du väljer det läge du kommer att ta ditt test i från rullgardinsmenyn för att få rätt handbok.
3

Ta några övningsprov. Vissa förarens utbildning handböcker har en praxis test på baksidan av dem. Om inte, kan du använda några gratis övningsprov som finns på webben (se Resurser). Titta på de svar som du fick fel. Leta den informationen i din studie handbok för att ta reda på vad de rätta svaren är. Detta kommer att hjälpa dig att fokusera på dina svaga områden.
4

Be en vän eller familjemedlem att hjälpa dig studera. Ge honom din manual och be honom att formulera möjliga testfrågor. Du kan sedan ge svaren. Han kan berätta för dig om du var korrekta eller felaktiga. Om du inte var korrekt, kan han berätta vad det rätta svaret skulle ha varit. Skriv ner svaren du fått fel, och fokusera på att studera dem senare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112637.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.