Hur Countersteer en racerbil

När du kör en racerbil, behöver en förare att veta hur man ska driva igenom svåra situationer utan att förlora kontrollen över sin bil. Bil kontroll och körförmågan både spelar in som biltävlingar runt speedway. En sak en racer lär mycket tidigt är hur man styr en bild eller hur man kan förhindra en avknoppning. Racebilar, särskilt de som ras på grusvägar, vanligtvis drivs på Ragged Edge. Fordonet är i något av en kontrollerad spinn varje gång det kommer in en sväng. Saker du behöver
racerbana
Visa fler instruktioner
1

ta bilen upp farten. När du börjar att köra racerbil runt banan, kommer du att få fart när du kör ner den genast och närma svängen.
2

Ange tur. När du anger i sin tur, kommer du att märka att den bakre delen av tävlingsbilen vill glida upp och ut ur svängen. Slå inte dina bromsar. Detta skulle bara göra att bilen snurra våldsamt utom kontroll.
3

Countersteer bilen. När du känner den bakre delen av bilen försöker glida ur kontroll, vrid ratten till bilden. Till exempel, om bilen glider ut ur en rak linje och till höger (upp spåret och mot väggen), skulle du förvandla din ratt till höger. Denna åtgärd gör att bilen att "glida" genom svängen och förhindrar en avknoppning. Fordonet styrs nu eller "styrd" genom att lägga till och dra ifrån mängden gas du ansöka till motorn - ". Styrning med din högra fot" därav uttrycket Lägga gasen eller trycka på gaspedalen hårdare kommer att orsaka den bakre delen av fordonet att svänga ut bredare och bilen kommer att slå mot botten av spåret. Subtrahera gas eller låta upp på gas kommer att tillåta den bakre delen av fordonet för att komma tillbaka i linje med de främre däck och bilen kommer att skjuta till toppen av banan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112570.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.