Hur man sätter på Decal Flames

Om du vill lägga till lite edgy stil på din bil, kommer flamma dekaler göra susen. Flame dekaler kosta mellan $ 20 och $ 100 från dekal återförsäljare och nätbutiker. På bara några få enkla steg, kommer din bil att flammade och redo att ta ut. Och den goda nyheten är att de flesta av dessa dekaler kommer att lossna när du är redo att ta bort dem. Saker du behöver
Flame dekaler
Sponge
diskmedel
Visa fler instruktioner
1

Rengör området där du vill placera dekalen. Använd en hink med tvål, varmt vatten och rengör all yta gunk bort din bil. Detta kommer att förhindra att något komma i vägen för den dekal klibba till bilen.
2

Mät klisterlappen och tejpen ovanpå det till bilen för att hålla den på plats. Skär dekalen i hälften att göra ansökan enklare.
3

Peel pappret backade bort dekalen utan att dra bort tejpen. Häng på etiketten så att den inte fastnar på bilen eller själv innan du är redo att sätta upp det på.
4

Sätt klistermärken på genom att sänka den och gnugga det på med en platta objekt som ett kreditkort. Börja längst upp, arbeta in i mitten och gör din väg till ytterkanterna. Gnid klistermärke för en lång tid att bli av med luftfickor som samlas under etiketten.
5

Låt dekalen sitta i några minuter, sedan skal tydlig täcker upp, börja i hörnet och arbeta ner i vinkel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112563.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.