Trailer Suspension Typer

Det finns ett antal olika typer släpvagn fjädring, var och en används för särskilda släpvagnar och arbeten. Den typ av släpvagn upphängning du använder avgör prestandan hos hela trailern enheten. Även om det ofta förbises, är det viktigt att konsumenterna gör sin forskning när plocka ut sin trailer upphängning för att få bästa resultat i jobbet. Leaf Spring

bladfjädring är den mest använda och tillgängliga typ av släpvagn upphängning på marknaden idag. En av de vanligaste stilar av bladfjädring är "toffel stil," som vanligen används på släpvagnar som är lätta i vikt. Namnet på toffeln stil kommer från det sätt suspensionen fungerar, med baksidan av fjädern glidande (eller halka) upp och ner genom en metallring som är kopplad till själva trailern. På grund av det sätt som bladfjädring systemet fungerar, kan det vara ganska bullriga när på vägen.
Air Ride

Större trailers allmänhet använder fjädring luft rida mer än någon annan typ. Den luftfjädring systemet fungerar genom att använda flera små luftkuddar. Dessa små luftkuddar drivs av en tur höjd ventil. Trailern ram ansluter till markfrigången ventilen med en reglerbar kedjelänk. Medan luften rida olika släp suspension är den absolut jämnaste typ av upphängning som finns idag, är det också den dyraste systemet att använda.
Rubber Torsion
< p> I allmänhet gummi torsion fjädring som används för små vagnar som inte bär en tung eller svår belastning. Gummit vridning olika släp fjädring är också en av de minsta typerna tillgängliga. Förutom gummi torsion fjädring är så liten, levererar den en av de jämnaste åkattraktioner för alla typer av suspension. Ramen har en axel inbyggd i det, vilket gör det enkelt att ansluta suspensionen direkt till ramen på släpvagnen. Upphängningen använder parentes för att göra anslutningen till släpet. Helheten av gummi torsion fjädringen ligger inom axel på det släpfordon, och använder en torsionsarm att fungera effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112562.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.