Hur får Commercial License Plates

med att sätta ditt företag på is eftersom ditt företag fordon inte har rätt registreringsskyltar kan kosta dig tid och pengar. Det bästa sättet att förhindra dessa typer av innehåller är att se till att ditt företag fordonet har rätt registreringsskyltar från början. I de flesta stater Department of Motor Vehicles (DMV) har effektiviserat sin process genom att du kan boka tider och hämta blanketter på nätet, ta en massa krångel och stress av att få en kommersiell licens plate.You kommer fortfarande att behöva göra en resa till DMV, men nu du inte behöver spendera hela dagen där. Saker du behöver
Internetuppkoppling
DMV ansökningsblanketter
Utnämning (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Kontakta DMV och ansöka om en kommersiell körkort. Du kan få ansökningsblanketterna för en kommersiell körkort från ditt lokala DMV kontor. Vissa stater tillåter dig att ladda ner blanketter på nätet, men du kommer fortfarande att behöva lämna in formulären personligen.
2

Ta din förare test. Även om du redan har ett körkort för personligt bruk DMV kan ändå kräva att du tar både en skriftlig och en provkörning för att visa att du är kapabel att driva ett kommersiellt fordon. När du passerar de tester som du kommer att utfärdas en kommersiell körkort. De flesta DMV kontor kan du boka tid på nätet för både de skriftliga och provkörningar.
3

Registrera ditt fordon. När du har en kommersiell körkort måste du registrera fordonet med DMV för att få din kommersiella registreringsskyltar. Ta din kommersiella körkort, försäkringsbevis, titel, och alla andra dokument ägande till DMV. När du har visat att du är registrerad ägare av fordonet du kommer att utfärdas dina kommersiella registreringsskyltar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112530.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.