Hur att bogsera en Junk Car

Om en bil inte är körbar, skall det bogseras att flytta - om att ett skrotupplag eller en reparation garage. Det enklaste sättet att bogsera en skräp bil är genom att ringa en bärgningsbil. Instruktioner
1

söker efter lokal bogserbil Tjänster genom att kontrollera telefonboken eller online. Om du går till en webbplats som har gula sidorna, som Yahoo, kan du skriva in ett sökord och din plats. Det kommer då att få upp en lista över företag som erbjuder bogsering.
2

ringa det nummer du hittade. Om du är orolig för priset, fråga vad företaget kommer att debitera, vilket kan variera vilt från företag till företag. Om du behöver, åka runt först och få den lägsta hastigheten.
3

Ställ in en tid för att ha en skräp bil bogseras. Ge dem din plats, inklusive din adress och stad. Också ge dem en kontakt namn och nummer i fall de behöver för att få tag på dig. Om du behöver det plockas upp den dagen, kommer de att ge dig en tid uppskattning om när de kommer att vara där för att plocka upp bilen. Om inte, se om du kan schemalägga ett datum och tid för en annan dag.
4

Vänta på bärgningsbil för att hämta bilen. Om bilen inte är körbar som helst, kommer de inte sätta bilen på sängen av bärgningsbil, men i stället dra den bakom. Den bärgningsbil använder speciell utrustning för att ansluta bilen till lastbilen för att bogsera.
5

Ge bärgningsbil tågföraren några särskilda instruktioner eller ställa några frågor, om det behövs. De kan ge dig en uppskattning av hur lång tid det tar för dem att släppa av bilen till sin destination. Också vara noga med att fråga om hur man ska betala för fiberkabel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112522.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.