Hur vill bifoga en Ford Mustang till en Trailer

Kanske din klassiska Mustang bröt på väg till en bil show, eller du måste ta din bil till en body shop för en fullständig restaurering. Oavsett anledning, om du behöver trailer din Ford Mustang, måste du se till att korrekt säkra fordonet till släpet, annars kan du skada Mustang, släpet, och även dragfordonet. Saker du behöver
4 spärrkonsol slips spännband
2 till 3 assistenter (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Se trailern är ansluten till en bogsera fordon, och sedan parkera den kombinationen på en plan, jämn yta. Dra ut ramperna från vagnen och satt dem i slutet av trailern. Tryck eller köra Mustang upp till ramperna, justera bredden mellan ramperna som behövs så att du ser till att Mustang kan göra det upp ramperna utan däcken faller av sidorna.
2

Roll Mustang tillbaka och med hjälp av dina assistenter, få en flygande start och skjut Mustang upp släpet. Se till att någon av er har en hand på ratten ordentligt styra upp ramperna. Om Mustang kan köra upp, placera en assistent i slutet av trailern från dragfordonet, och har honom guida dig uppför ramperna. När Mustang har flyttats till framsidan av släpet, ställa nödbromsen och satte bilen i växel. Under fronten på bilen
3

Crawl och hitta en plats att fästa till slips spännband. Detta kan vara de nedre kontroll vapen, tvärbalken, eller en bogserkrok, beroende på vilket år och vad som är mest tillgängliga. Hook ena änden av slipsen downs till bilen, sedan koppla den andra änden till det motsatta hörnet på fronten. Så om du ansluter en krok på förarsidan styrarm, ta den andra kroken på passagerarsidan av trailern. Ratchet ner bandet och lämna det något lös, med lite slack i linan. Upprepa denna process på andra sidan av fronten på bilen.
4

krypa under den bakre delen av bilen och upprepa processen i steg 3, men den här gången använder bakaxeln som din slips ned punkten. Vira slips ner remmen runt drivaxeln, ansluta den till sig själv, sedan korsa bilen och anslut bandet till släpet. Ratchet ner båda bakre remmarna ända tills de är så tätt som möjligt.
5

Dra de främre remmarna så hårt som möjligt också, då dubbelkolla alla dina remmar att se till att de 're säker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112493.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.