Hur vinterförbereder Yamaha WaveRunners

Designad för roligt under solen, har Yamahas WaveRunner raden av vattenskotrar som oräkneliga timmar av höghastighetståg spänning till vatten-vänliga. Men till slut sommaren slut och behöver förbereda din Waverunner för vintern. Vinterförvaring är en term som används för den process som placerar vattenskotrar i ett tillstånd av dvala för att skydda sina vitala komponenter mot skador. Det är lätt att göra i avskildhet i din uppfart, men vara säker på att din WaveRunner garanti inte kräver det arbete som ska utföras av generalagenten först. Saker du behöver
Soap
Bränsle Vatten
stabilisera flytande
Imma oljespray
silikonsmörjmedel frostskyddsmedel spraya
(50/50 blandning) katalog Rust-hämmare spraya
Rena handdukar eller trasor
automatisk batteriladdare /underhållare
Tillgång till båt täcker
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna dräneringspluggarna att tömma skrovet på vatten som kan ha varit instängda sedan tvätta hela WaveRunner, inklusive motorrummet grundligt. Kontrollera att allt vatten har runnit ut från skrovet innan du byter avtappningspluggarna.
2

Lägg ett liknande bränsle stabilisator till bränsletanken och fyll på med ny bensin.
Sida 3

Börja WaveRunner motor. Spraya en 10 - till 15-sekunders ström av imma olja i förgasarna, sedan stoppa motorn
4

Ta bort alla tändstift och spraya imma olja i varje cylinder, trycker på startknappen efter varje cylinder. att cirkulera oljan. Byt tändstift i cylindrarna när det görs.
5

Smörj styrkablar och styrsystem med kisel smörjmedelsspray, sedan be en tunt lager silikonfett på motorn för att skydda den mot korrosion.

6

Lägg frostskyddsmedel i WaveRunner kylsystem för att förhindra att vätska frysa i lägre temperaturer
7

Ta ut batteriet, koppla bort negativa. (-) terminal först, följt av positiv (+) terminal. Placera batteriet på en automatisk underhållsladdare för förvaring.
8

Applicera en beläggning av vax för att skydda lacken på din WaveRunner exteriör sedan spraya hela båtens metalldelar med rostskyddsmedel. Torka bort överflödigt med en ren trasa eller handduk.
9

Prop sätet öppna något och täcka WaveRunner för förvaring.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112467.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.